Day in the life

Ons gezin

Wat niet wordt gezegd
wordt in beeld vastgelegd. 

DAY IN THE LIFE
(kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

Misschien wordt de smaakmaker van de interhuishoudelijke keuken sfeervol verbeeldt en wordt de leukerd in huis kwestbaar vastgelegd.  Die geheime non-verbale taal die jullie hanteren én alleen en alleen bij jullie wordt gebruikt wordt mooi in beeld gebracht.  We leggen vast wat jullie als gezin typeert, hoe jullie gewoon door en door zijn. Een heel eerlijk beeld van hoe enkele uren bij jullie er echt uit zien. 


Ook een prinsheerlijke manier om families, neefjes en nichtjes te fotograferen!  Samen bomen zagen, appels plukken, samen iets doen en dit alles vastleggen op de gevoelige plaat zorgt dat de samenhorigheid en het plezier van die dag nog jaren nazindert. 


Door deze foto's vertel je veel meer over wie jullie als gezin of familie echt zijn. De foto's zijn boeiend, ontroerend en interessant. Het worden onvergetelijke herinneringen voor later. Op een dag, ver weg, zul je tachtig zijn en zullen je kinderen die fotoreportage nogmaals bekijken omdat het zo'n goed beelt schept over hoe het toen was. 


Prijs? vanaf 350 euro (inclusief album 20 x 30 en alle digitale beelden).  

straal


80 min reportagetijd

12 beelden in hoge reso
fotoboek 20x30
(5 spreads) €350

glunder


120 min. reportagetijd

20 beelden in hoge reso
fotoboek 20x30
(5 spreads)
€480

schitter


180 min. reportagetijd

alle beelden in HR
(twv 227 euro) 
fotoboek 20x30
(5 spreads)€550


De foto's worden  steeds binnen de 3 weken afgewerkt.  De reportages zijn exclusief kilometervergoeding €1/km. 

Vragen of onduidelijkheden? Klik even door naar de vraagjes of knaagjes.


Boeken:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

 "Van horen zeggen"

LIEF, UNIEK, SPONTAAN"Super fotografe met een bijzonder oog voor het bijzondere maar ook "gewoon" voor het mooie aan het sympathieke alledaagse... Steeds pure beelden!

Maar ook grote fan van haar getekende kronkels!

Steeds een feest om met Ann-Elise samen te werken!"

Tine

"Wonderlijke ervaring de fotoshoot met de kids . Eerste kennismaking dat we elkaar voor het “echt” zagen. Al veel foto’s de Revu zien passeren en toen was het eindelijk zover. De kids waren meteen op hun gemak, geen geposeerde plekjes, spontaan stop, halt, kijk een naar je mama, kijk eens boos, dans, geniet..... en zo werden de 2 uur al snel om!

Altijd fijn te lezen hoe wonderlijk, sierlijk, magisch, sterk, peinzend, Ann-Elise haar reportages omschrijft.... prachtige inkijk boekjes die al zoveel keer van pagina verplaatst zijn op de kast."


Familie Deketelaere
"Zonder veel moeite haal jij het beste in elk van ons naar boven. Jouw manier van beeld (en leven) is zo hartverwarmend. Wij zijn fan"

Sharon

Als je opzoek bent naar een lieve en een unieke fotograaf moet je zeker haar raadplegen.

Ze geeft rust en neemt haar tijd voor de unieke en spontane plaatjes.

Dit alles is voor ons een hele fijne ervaring geweest en ik raad haar zeker aan.

Bedankt voor de mooie ervaring !


Iris

P-E-R-F-E-C-T, een droom om mee samen te werken!


Leen