Artistiek (naakt)

Jij & jou 


Met het hart wild en zacht,
vertoef je in eigen kracht. 

EN DANSEUSE  (schoonheid & nude) Wat denk je van een artistieke reportage (al of niet met lingerie of bovenkledij) van het lichaam waarin je een leven lang vertoeft? Een reportage om je eigen schoonheid te (her)ontdekken. Fotografie "en danseuse".
Fotografie voor jou. Jij, diegene die door het leven danst. Of voor jij, diegene die stiekem wat angst vertoont op de dansvloer, maar voor wie een mooi beeld als muziek in de oren klinkt. Deze reportage, en danseuse, is een bron van zachtheid en kracht.


De dag van de fotosessie wordt op voorhand vastgelegd. Twee dagen voor  de shoot contacteer ik jou. Als weergoden ons van regen voorzien kijken we voor een binnenlocatie of verplaatsen we de reportage naar een andere dag (of, indien je hiertoe bereid bent houden we een heel wild regendansje ;-)). De locatie gebeurt in onderling overleg. Indien dit voor jou comfortabeler voelt kan de reportage ook bij jou thuis doorgaan.  Deze reportage wordt bij voorkeur bij zonsopgang of bij valavond ingepland. 


Wanneer je kiest voor de schitterreportage, geniet je laagdrempelig van mijn veelzijdigheid ;-).  Zoals je weet (of niet weet) ben ik ook ortho van opleiding en in de tussentijd volg(de) ik enkele opleidingen om mijn beeldende wereld met het sociaal-agogische te verbinden. We bespreken samen de beelden na de reportage en gaan aan de slag met enkele oefeningen. Je krijgt een totaalbeleving. Gedurende 6 maanden krijg je maandelijks 1 fine art print vergezeld met een persoonlijke boodschap.  


Vragen of onduidelijkheden?

Klik even door naar de vraagjes of knaagjes.


straal


45 min. reportagetijd


digitaal album met
4 beelden in hoge resolutie


glunder


45 min. reportagetijd


digitaal album met
10 beelden in HR

album 15x15
5 spreads

schitter


45 min. reportagetijd


digitaal album met
alle beelden in HR

album 18x18
inclusief 
brieven

ZORGVULDIG OP PAD


Onbedekt door een veld dartelen kan heel bevrijdend zijn,  maar voelt niet voor iedereen comfortabel. Doorheen de reportage voelen we samen jouw grenzen aan.  Deze worden op elk moment gerespecteerd.

Boeken?

 
 
 
 
 
 
 
OK! Strak plan!
Neen, ik kies liever zelf mijn locatie.
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

Ik ben gefascineerd
door je aanpak.
Je visie.

Je gedrevenheid.
Je passie. 

Er zitten echte pareltjes tussen. Ik laat je eigenlijk alle foto's om te gebruiken. We vinden de zwart-witte subliem. Je mag dus absoluut zelf kiezen welke je gebruikt. De foto's waar ik op lach zijn, voor mij het spontaanste en dan ook het minst geposeerd.  Het concept vinden we super!

Ik heb hiervan heel veel geleerd. Mocht je me nog nodig hebben voor een volgend project dan mag je me zeker roepen. Ik ben gefascineerd door je aanpak, je visie, je gedrevenheid, je passie. Het was een heel leuke morgen en ik heb er een positievere mindset door gekregen.

Het duurde eventjes vooraleer ik hiervoor klaar was maar je hebt carte blanche!

Suzanne