Klapz


KLAPZ: VOLKSVERHALENROUTE


De volksverhalenroute bevindt zich in ons stukje westhoek. Een fietsroute waar luisteren een streling voor het oor is en je bij de illustraties één en al oog bent! Een route waar ik al sinds haar prille bestaan verliefd op ben. Tekeningen in combinatie met wervelende verhalen. 


Toen men me vroeg om illustraties te maken voor de volksverhalenroute voelde het als een droom. Het was het begin van mijn illustratiecarière. Een droom werd werkelijkheid. 


Mijn linkerhand had heel wat tekenplezier en zorgde voor nostalgische tekeningen die de volkse verhalen volledig tot hun recht lieten komen (hoedje af trouwens voor Jo Lottegier die de regie van de verhalen op zich nam, de verhalen zijn uiterst glimlachopwekkend en daarmee het uitje bij uitstek voor mensen die graag glimlachen)!

 

PS: Als jullie langskomen voor de volksverhalenroute, weet dat ik met plezier een fotoreportage organiseer want spontane glimlachen zijn hier gegarandeerd!


Meer weten? Klik hier! 

"Ik wil nog meegeven dat de keuze voor Ann-Elise voor de illustraties van de luisterzuilen zeer geslaagd is. Ze staan weer heel fris in het nieuw." 

Doorgestuurde mail
vanuit dienst Toerisme