Over mij

Enchanté!

Ik ben Ann-elise Lietaert. In de eerste plaats een twijfelende dromer en daarnaast ook fotograaf en illustrator.


Dat ik moeilijk kan kiezen is genetisch bepaald. Mijn ouders konden ook niet kiezen toen ze mij twee namen gaven ;-).  


Ik illustreer, fotografeer en studeerde in een ver verleden af als ortho.
Ik hou van werelden creëren en verhalen. Ik hou van klimmen in bomen, koken, wildpluk, klavertjes vier zoeken (én vinden),  reizen met ons volkswagenbusje en kampvuren. Van kinderlijke fantasie. Van sprookjes van Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl. Dat alles en alle andere onnoemelijke heerlijkheden van de verbeelding. 


Op een dag in 2016 ontstond mijn zelfgecreëerd universum van fotografie en illustratie.  Met mijn fotografie probeer ik de essentie te vangen en verhalen te vertellen, mijn illustratiewerk is een vrolijk dansje in een retrojas. 


Naast beeldenvanger ben ik ook moeder van twee :-). Ik woon samen met mijn zonen en man in een klein dorpje in de westhoek. Bij ons leven er konijnen, kikkers, reigers en libellen in onze tuin. Mijn man en ik maken zo goed als nooit ruzie (behalve als we discussiëren maar dat is technisch gezien mijn schuld omdat ik dan mijn gelijk wil halen). 


Verder ben ik uitermate nieuwsgierig. Ik wil steeds opnieuw proeven, ontdekken en experimenteren.  In mijn dagelijkse leven volg ik naast de seizoenen  mijn gevoel als ik me verdiep in woord, beeld en fotografie.


Heb je interesse in een fotoreportage of zoek je een illustrator? Aarzel niet om me te contacteren. Laten we samen jouw wereld visueel  mooier maken :-). 


Lieve groet,

PS:Belangrijk om weten: ik lijd aan het gevoelig eitjessyndroom wat er voor zorgt dat je me met zachtheid en respect moet behandelen. Meer over mij (bijvoorbeeld een interview)? Klik hier