Over mij

Enchanté!

Ik ben Ann-elise Lietaert. In de eerste plaats een twijfelende dromer.


Dat ik moeilijk kan kiezen is genetisch bepaald. Mijn ouders konden ook niet kiezen toen ze mij twee namen gaven ;-).  

Ik woon samen met mijn twee zoontjes en man in een klein dorpje in de westhoek. De charme is dat de natuur er nog een uitgesproken stem heeft. Bij ons leven er konijnen, kikkers, reigers en libellen in onze tuin. Mijn man en ik maken zo goed als nooit ruzie (behalve als we discussiëren maar dat is technisch gezien mijn schuld omdat ik dan mijn gelijk wil halen). 


Ik illustreer, fotografeer en studeerde in een ver verleden af als ortho.
Ik hou van werelden creëren. Soms verdenk ik mezelf er van dat ik kind gebleven ben. Ik hou van klimmen in bomen, zwiepen op de schommel, wildpluk, reizen met ons volkswagenbusje, kampvuren en kikkers vangen. Van kinderlijke fantasie. Van sprookjes van Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl. Dat alles en alle andere onnoemelijke heerlijkheden van de verbeelding. 


Verder ben ik uitermate nieuwsgierig. Ik wil telkens opnieuw proeven, ontdekken en experimenteren.  In mijn dagelijkse leven volg ik naast de seizoenen ook mijn gevoel wanneer ik me verdiep in woord, beeld en fotografie.


Ik droom er van om ooit een community op te richten met gelijkgestemden.  


Verder belangrijk om weten: Ik lijd aan het gevoelig eitjessyndroom wat er voor zorgt dat je me met zachtheid en respect dient te behandelen. 

Lieve groet,


Meer over mij (zoals bijvoorbeeld een interview)? Klik hier!