Huwelijk

HOUDEN VAN


uiteraard met spontane foto's als dat kan. 

HUWELIJKSREPORTAGE


Voor dromers en liefdevolle rebellen voor wie het net dat ietsje anders mag, maak ik met plezier beelden op hun huwelijk. Herinneringen van beelden als wat terzijde poëzie. 


Er is altijd eerst een verkennend, vrijblijvend gesprek zodat zowel jullie als ik kunnen aftoetsen of de manier waarop ik de wereld verbeeld klopt met wie jullie zijn. 


Ik beperk het aantal huwelijken per jaar. In de communieperiode (maart tot half mei) zijn enkel straal en pronkreportages mogelijk.


Meer zien?


Ringo en Jaël I Hanne en Wouter I Lena en Rudi I Elien en Filip I Katrien en Koen I Als in een droom I

Sofie en Wesley Lobke en Dries Kenneth en Saïdia I Julie en Mathias I Greet en Bert I Filip en Sabine

Annemie en Jo Deborah en Steven Daphné en Wouter I ...

straal


90 min. reportagetijd

10 beelden in hoge reso
album 18x24 
5 spreads


€370

pronk


halve dag (3,5u)

20 beelden in hoge reso
album 20x30
10 spreads


€690

schitter


7 uur reportage 
inclusief huwelijksalbum 25x25  in hout of linnen,
20 spreads, alle digitale beelden

€1990


Naast de originaliteit in de warmste foto's met hier en daar een stukje poëzie, krijg je er gratis de authenticiteit in de persoonlijkheid van een bijzonder mens bij. Zelden zo'n oprecht iemand leren kennen. Veel bewondering voor je werk, maar ook voor wie je bent. 

Daphné D.

Extra


Prijs per bijkomend uur


€139

Extra


alle digitale beelden (straal of pronk)

€227

BEWANDEL IK JULLIE PAD? 

(kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

Een huwelijksreportage van een halve of een volledige dag kan enkel geboekt worden na een eerste gesprek. Zowel voor mij als voor jullie is het belangrijk dat er een 'klik' is :-). Meer info?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

Even langs komen? 
Klik op de knop!

Na vele aanbevelingen vroegen we Anne-elise om op 24aug2019 ons #wijgaanniettrouwenfeest vast te leggen. Als een onzichtbare fee verplaatste ze zich naar elk memorabel moment van onze dag.

Met spanning was het wachten op het fotoboek. Met een kloppend hart draaiden we de kaft en zijdepapier...WAW! meteen zaten we weer op onze roze wolk midden in ons feest, wat een sfeer in de foto's. Ze is niet alleen fotograaf maar ook dichter. Bij elke omgeslagen zijdepapier die over de foto lag stond een door haar geschreven gedichtje. Alles wat ik nu zal schrijven zal erover gaan, dus ik eindig met...Als je voor Ann-elise kiest dan zal je het NOOIT beklagen. We beroepen ons nu nog op haar professionele aanpak en ideeën om projecten uit te werken. Dame met Talent!

Lena D.