Lentefeest- communie 2025

GLIMLACHEND 
OF BEKKENTREKKEND

Elk kind is indrukwekkend. 

COMMUNIE I LENTEFEEST I FEESTREPORTAGE 2025
(kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, communie, lentefeest, kinderfotografie,, communieportret, lentefeest, communieshoot, spontane foto, uniek, buiten


Boeken is nog niet mogelijk maar je kan je wel (vrijblijvend) inschrijven op de wachtlijst.


Je krijgt als eerste een (vrijblijvend) mailtje met de uitnodiging voor het boeken van een reportage en het prikken van een datum.  


Waarom een reportage bij Ann-elise? 


  • speelse blik en spontane beelden
  • beleving staat centraal
  • pakket met kaartjes en/of album mogelijk
  • broer(s) en/of zus(sen) mogen mee op de foto 
  • kan uitgebreid worden naar een gezinsreportage 
  • beelden worden binnen de 5 werkdagen afgeleverd
  • mogelijkheid tot het kiezen van een locatie
  • elke reportage is maatwerk
  • grote flexibiliteit bij het verplaatsen van reportages (ziekte, weersomstandigheden)
  • binnenlocatie mogelijk


VRAGEN OF ONDUIDELIJKHEDEN?kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

Stel een vraagje of een knaagje in onderstaand formulier. 
Meer voorbeeldreportages kun je bekijken op blog.ann-elise.be of op mijn facebookpagina.

 
 
 
ja
nee
 
 

Word ik jullie verbeelder van dienst? 

"Van horen zeggen"

EEN FIJNE ERVARING!


- out of the box aanpak! 

"Afgelopen jaar, 2 maal beroep gedaan op de expertise, creativiteit, out of the box aanpak van Ann-Elise. Dit resulteerde dan ook in idem dito wondermooie beelden. Aanrader! Dank je wel Ann-elise!"

Lies

Topfotograaf # goede afspraken # Rachel, Jeanne en Juul vonden het altijd leuk om op de foto te staan. Onze eerste kennismaking was voor Rachel haar Vormsel en ondertussen zit ze in het 2de middelbaar en kon ze ook nog eens voor de lens omdat haar zus nu haar Vormsel doet. Zoveel verandering maar ook zo mooi!

Leen

"Wat een fijne ervaring heb ik gehad met jou. de reportage zelf begon wat afwachtend, tja een jongen van bijna 12 met een hekel aan op de foto staan en autisme. maar je wist er raad mee, in geen tijd kwam hij los en deed hij alles wat je vroeg. super om te zien. de foto's ontvangen deed me even stil worden. maar ook fier, wat een knappe foto's van onze jongen.  je kon perfect de vertaling maken van wat ik wou.

een absolute aanrader, ik kies zeker nog voor jou.

liefs celine"Celine

"Ann-Elise maakte een communiereportage en een gezinsreportage. Ze slaagt er in om echte pareltjes te maken die we voor de rest van ons leven koesteren.

Heel kindvriendelijk ,onze kids voelden zich meteen op hun gemak, en wij ook! #topper"


Lieselot

"We hebben een communiereportage gedaan voor onze dochter met Ann-Elise en hebben er supermooie foto's aan overgehouden! Ze kan zeer goed met kinderen overweg en neemt natuurlijke foto's net zoals ze zijn. Echt een aanrader! Een krak in haar vak!"Angela