Communie- en lentefeest

GLIMLACHEND 
OF BEKKENTREKKEND


Elk kind is indrukwekkend. 

COMMUNIE I LENTEFEEST I FEESTREPORTAGE(k

Jij houdt van spontaniteit? Heerlijk!

Welkom in mijn wereld. Waar magie zich verweeft met pixels en waar glimlachjes en typische kenmerken worden vastgelegd.  Met camera en een snufje humor brengen we - ook bij verlegen kinderen -  de reportage  sprankelend tot leven.  Elke reportage is maatwerk!

Je kan kiezen uit verschillende formules


  • Een standaardreportage duurt 40 minuten. Voor een meerprijs van 85,- zijn er ook gezinsfoto's mogelijk (inclusief 20 minuten extra reportagetijd). 
  • De reportages gaan door in een natuurlijke omgeving. De shoot is een geanimeerde  wandeling. De reportages gaan door in een park of een bos in de buurt. Indien een zelfgekozen locatie komt er een tijds- en kilometervergoeding bij van €1/km. Bij regenweer wordt de reportage verplaatst of kijken we voor een binnenlocatie. Dit gebeurt in overleg. 
  • Inschrijven voor een lentefeestreportage of een communieshoot doe je aan de hand van het formulier onderaan deze pagina. Een plaats is verzekerd na betaling van een voorschot van 75,-.  Deze voorschotfactuur ontvang je na het invullen van het boekingsformulier. 
  • De beelden worden binnen de 5 werkdagen afgewerkt.
  • Een reportage met kaartjes en/of boekjes leg je minimum 5 weken op voorhand vast.

Klik op de knop en leg een  magisch moment vast :-). 


FEESTSHOOT


40 min. reportagetijd I 4 beelden in hoge reso
max. 5 werkdagen voor aanleveren digitaal album

indien gewenst: enkele foto's met broer en/of zus

MET GEZIN


+20 min. reportagetijd

MET KAARTJES


30 kaartjes in fine art
dubbelzijdig
uniek ontwerp

 ALLE BEELDEN


Alle beelden digitaal in hoge resolutie

(normale prijs 197 euro of gezin 227,-)


ALLE BEELDEN
+ BOEK GELUK


Alle beelden digitaal (twv 197 of gezin 220)
in hoge resolutie,
album 20x30, 10 spreads 


Ja, jij wordt onze fotograaf!

 
 
 
 
 
 
 
 
Feestshoot communie/lentefeest 40 min (195,-)
Feestshoot communie/lentefeest GEZIN 60 min (280,-)
 
30 kaartjes (+100)
boekje(s) (+100)
alle digitale beelden in HR (+149)
Alle digitale beelden en album (+300)
 
 
Ja! Ok!
Neen, ik kies liever zelf de locatie (KM vergoeding: €1/km)
 
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

Na het invullen van het formulier ontvang je binnen de 3 werkdagen een mailtje terug.

Alvast een datum prikken? Klik hier! 


Een datum prikken?

"Van horen zeggen"

EEN FIJNE ERVARING!


- out of the box aanpak! 

"Afgelopen jaar, 2 maal beroep gedaan op de expertise, creativiteit, out of the box aanpak van Ann-Elise. Dit resulteerde dan ook in idem dito wondermooie beelden. Aanrader! Dank je wel Ann-elise!"

Lies

Topfotograaf # goede afspraken # Rachel, Jeanne en Juul vonden het altijd leuk om op de foto te staan. Onze eerste kennismaking was voor Rachel haar Vormsel en ondertussen zit ze in het 2de middelbaar en kon ze ook nog eens voor de lens omdat haar zus nu haar Vormsel doet. Zoveel verandering maar ook zo mooi!

Leen

"Wat een fijne ervaring heb ik gehad met jou. door corona werd onze reportage uitgesteld, maar de communicatie voor een nieuwe afspraak verliep heel vlot. de reportage zelf begon wat afwachtend, tja een jongen van bijna 12 met een hekel aan op de foto staan en autisme. maar je wist er raad mee, in geen tijd kwam hij los en deed hij alles wat je vroeg. super om te zien. de foto's ontvangen deed me even stil worden. maar ook fier, wat een knappe foto's van onze jongen. de afwerking van het kaartje kon niet in real life door corona, maar je kon perfect de vertaling maken van wat ik wou.

een absolute aanrader, ik kies zeker nog voor jou.

liefs celine"Celine

"Ann-Elise maakte een communiereportage en een gezinsreportage. Ze slaagt er in om echte pareltjes te maken die we voor de rest van ons leven koesteren.

Heel kindvriendelijk ,onze kids voelden zich meteen op hun gemak, en wij ook! #topper"


Lieselot

"We hebben een communiereportage gedaan voor onze dochter met Ann-Elise en hebben er supermooie foto's aan overgehouden! Ze kan zeer goed met kinderen overweg en neemt natuurlijke foto's net zoals ze zijn. Echt een aanrader! Een krak in haar vak!"Angela