Gezinsfotografie

DRAAG LIEFJES IN JE...
Het beeld van wat was.
Hoe we samen stonden
in het hoge wilde gras. 

GEZINSFOTOGRAFIE
(gezinsfotograaf, gezinsportert, familieportert, gezin, gezinsshoot, gezinsreportage, spontane gezinsfoto, niet geposeerd, , kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

Gezinsfotografie is een samenspel van een fijne locatie en een ongedwongen sfeer. Het allermooist (en het allerliefst) fotografeer ik ongedwongen taferelen. Een kampvuur, een picknick, een boswandeling of samen de hond uitlaten brengen zoveel mooiere en pure beelden!  Er zit zo veel meer beweeglijkheid en levendigheid in. 


Boek je een reportage zonder specifieke wens? Dan wandelen we ons een weg doorheen het reportage-uur. Het wordt een afwisseling van spontane beelden en semi-geposeerde beelden. 


De dag van de reportage wordt steeds op voorhand vastgelegd. 

Net als de beelden is ook mijn manier van werken zacht. Ik ga steeds op zoek naar echte connectie en pure emotie.

De prijs voor een gezinsreportage is steeds voor één gezin. Voor meerdere gezinnen boek je een familiereportage.


Meer info: klik hier:  FAQ.


straal


60 min. reportagetijd

4 beelden in hoge reso
€260

glunder


60 min. reportagetijd

4 beelden in hoge reso
2 glunderboekjes 10x10 (twv €85)


€320

schitter


60 min. reportagetijd

alle beelden in HR
(album 10 spreads
20x30 of 20x20)€525


SAMEN OP PAD
(kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

De reportages worden speels gebracht. We gaan samen op pad. We verkennen de wereld en houden af en toe even halt om momenten te verbeelden. 


Reportage boeken? 


Boeken?

 
 
 
 
 
 
 
OK! Strak plan!
Neen, ik kies liever zelf mijn locatie.
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

 "Van horen zeggen"

LIEF, UNIEK, SPONTAAN


- geen geposeerde, gemaakte foto's

"Niet zomaar een fotoreportage, maar een uitstapje naar een mooie plek met prachtige, warme foto's en een leuke ervaring als resultaat! Bedankt Ann-elise!"Charlotte

Leuke dame , toffe ideeën...

Meer dan een aanrader.


Siska

"We deden al een paar keer beroep op Ann-Elise voor een fotoreportage. Vorig jaar mocht onze warre zijn eerste communie doen en hierbij was het voor ons een logische keuze dat Ann-Elise Warre zijn verhaal/beleving op beeld ging zetten. Ann-Elise weet ons telkens weer opnieuw te verrassen met haar prachtige foto’s. We houden van haar aangename en rustige aanpak. We bestelden ook een fotobox voor Warre en die zag er echt prachtig uit. Mooi afgewerkt, zeker aan te raden, Ann-Elise haar foto’s komen hier volledig tot hun recht."

Ilse"Zeer tevreden van het mooie werk van Ann-Elise, communie-en gezins reportage gemaakt, de manier waarop ze werkt met ‘woorden en beelden’ is prachtig! Een aanrader!!"


Els

"Super mooie fotoreportage gehad! Ik wil die zeker nog eens opnieuw doen met onze kids"


Celine