Bedrijfsreportage

 

BEDRIJFSREPORTAGES


VERBEELD DE MORAAL 
VAN UW VERHAAL 


VERBEELD JOUW VERHAAL!


Aan de hand van foto's verbeeld ik het verhaal van jouw onderneming. Ik wil het goud dat jouw onderneming in zich draagt verzinnebeelden.


Met mijn foto's wil ik de brug leggen naar jouw potentiële klanten. Ik wil bijdragen tot verbinden, inspireren, verbeelden, betekenis geven.  Ik wil de ziel van een ondernemer/denker/doener/dromer herkennen en vastleggen. De foto maken van wie achter het bedrijf staat en laten zien waar jouw bedrijf echt voor staat. 

De ondernemers die ik verbeeld zijn bij voorkeur uniek, eigenzinnig, authentiek of een beetje ongewoontjes.Ze geloven in het moment en in hun ware zijn. Ze kiezen me op basis van mijn stijl en mijn eigenheid.  Ze spreken me aan bij naam, tutoyeren me en houden van (en/of) kampvuren, zwemmen in de natuur, laatavondgesprekken, de film "into the wild", schoonheid, Oscar wild, positiviteit, rode wijn, gember, Roald Dahl, eerlijkheid of authenticiteit. 


CONCREET:


  • We go with the slow, ik geef je de reportagetijd die je nodig hebt. Is een reportage korter in tijd dan wordt dit verrekend, duurt ze iets langer dan is dit zonder meerprijs. 
  • Geen gsmgebruik tijdens de reportages. 
  • Ik verbeeld jou of jouw bedrijf met hart en ziel 
  • Je ontvangt na de reportage een digitale gallerij waaruit je de beelden kan kiezen. 
  • Genomen foto's worden gepubliceerd op de facebook pagina en de site van Ann-Elise Lietaert. 
  • Je gaat akkoord met mijn algemene voorwaarden en weet dat wanneer je voor mij kiest ook mijn stijl en mijn zijn omhelst. 


OFFERTE 


Na het invullen van dit formulier ontvangt u een vrijblijvende offerte. Bij het akkoord gaan met de offerte en het plaatsen van een boeking gaat uw door het aanvinken in dit formulier akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten! Tot binnenkort!