Kinderfotografie

stoere meiden, lieve binken

ze maken het leven lichter

ontplooien in mij een beeldende dichter

KINDERFOTOGRAFIE
(kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

Glinsterende oogjes, speelduivels, kleine filosofen met witte marcellekes (of geen marcellekes), wilde haren, retro invloeden en bovenal gelukkige gezichtjes die buiten spelen: dit zijn de kids die bij voorkeur mijn SD-kaartje bevolken.


Ik hou er van om kinderen vanuit een ooghoek gade te slaan, mijn blik te laten zwerven en hem dan vast te haken op een mooi moment. Bij het kijken naar sommige foto's ruist de eindeloze zee, geurt het vers gemaaide gras, hoor je hoe de zee het strand kust. Het is zalig om opnieuw in deze momenten te vertoeven.


Eigenheid en spontaniteit voeden oprechte foto's.  De magie van kinderen komt pas echt tot leven op een buitenlocatie! Ikzelf verkies fotografie op locatie boven studiowerk omdat er op deze manier veel meer beweeglijkheid in een foto zit! Ook wanneer het jaar zijn winteradem blaast of wanneer de herfstzon uit haar gouden voegen barst is het buiten prachtig voor fotoreportages!


straal


40 min. reportagetijd

4 beelden in hoge reso
€169

glunder


40 min. reportagetijd

4 beelden in hoge reso
2 glunderboekjes 10x10 (twv €85)


€214

schitter


40 min. reportagetijd

alle beelden in HR
(twv 197 euro)
album 20x20
(twv €163)

€465


SAMEN OP PAD
(kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

De reportages worden speels gebracht. We gaan samen op pad. We verkennen de wereld en houden af en toe even halt om momenten te verbeelden. 

Kidsreportages kunnen geboekt worden vanaf twee jaar. Voor jongere kinderen boek je beter de gezinsreportage. Niets leuker om tijdens de foto's dicht tegen mama aan te mogen kruipen. 

De foto's worden binnen de 3 weken afgewerkt. 

Vragen of onduidelijkheden?

Klik even door naar de vraagjes of knaagjes.


Boeken?

 
 
 
 
 
 
OK! Strak plan!
Neen, ik kies liever zelf mijn locatie.
 
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

"Van horen zeggen"

LIEF, UNIEK, SPONTAAN


- geen geposeerde, gemaakte foto's

"Super fotografe met een bijzonder oog voor het bijzondere maar ook "gewoon" voor het mooie aan het sympathieke alledaagse... Steeds pure beelden!

Maar ook grote fan van haar getekende kronkels!

Steeds een feest om met Ann-Elise samen te werken!"

Tine

"Wonderlijke ervaring de fotoshoot met de kids . Eerste kennismaking dat we elkaar voor het “echt” zagen. Al veel foto’s de Revu zien passeren en toen was het eindelijk zover. De kids waren meteen op hun gemak, geen geposeerde plekjes, spontaan stop, halt, kijk een naar je mama, kijk eens boos, dans, geniet..... en zo werden de 2uur al snel om!

Altijd fijn te lezen hoe wonderlijk, sierlijk, magisch, sterk, peinzend, Ann-Elise haar reportages omschrijft.... prachtige inkijk boekjes die al zoveel keer van pagina verplaatst zijn op de kast."


Familie Deketelaere
"Zonder veel moeite haal jij het beste in elk van ons naar boven. Jouw manier van beeld (en leven) is zo hartverwarmend. Wij zijn fan"

Sharon

Als je opzoek bent naar een lieve en een unieke fotograaf moet je zeker haar raadplegen.

Ze geeft rust en neemt haar tijd voor de unieke en spontane plaatjes.

Dit alles is voor ons een hele fijne ervaring geweest en ik raad haar zeker aan.

Bedankt voor de mooie ervaring !


Iris

P-E-R-F-E-C-T, een droom om mee samen te werken!


Leen