Kinderfotografie

stoere meiden, lieve binken

ze maken het leven lichter

ontplooien in mij een beeldende dichter

KINDERFOTOGRAFIE


Glinsterende oogjes, speelduivels, kleine filosofen met witte marcellekes (of geen marcellekes), wilde haren, retro invloeden en bovenal gelukkige gezichtjes die buiten spelen: dit zijn de kids die bij voorkeur mijn SD-kaartje bevolken.


Ik hou er van om kinderen vanuit een ooghoek gade te slaan, mijn blik te laten zwerven en hem dan vast te haken op een mooi moment. Bij het kijken naar sommige foto's ruist de eindeloze zee, geurt het vers gemaaide gras, hoor je hoe de zee het strand kust. Het is zalig om opnieuw in deze momenten te vertoeven.


U kunt me ook boeken  voor korte fotoreportages bij u thuis of op een feestje. Eigenheid en spontaniteit voeden oprechte foto's.  De magie van kinderen komt pas echt tot leven op een buitenlocatie of bij u thuis! Ikzelf verkies fotografie op locatie boven studiowerk omdat er op deze manier veel meer beweeglijkheid in een foto zit! Ook wanneer het jaar zijn winteradem blaast of wanneer de herfstzon uit haar gouden voegen barst is het buiten prachtig voor fotoreportages!

 

De prijs voor een speelreportage op locatie (ideaal voor max. 3 kindjes) bedraagt 169 euro (reportagetijd van 40 minuten, inclusief 2 glunderboekjes twv 70 euro, 4 digitale beelden I exclusief kilometervergoeding van 0,49 cent per kilometer.


Meer weten: klik hier!


Voorbeeldjes?

Druppeltjesgewijs

Tine van Pruts


Boeken?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja
 
Akkoord