Communie- en lentefeest

GLIMLACHEND 
OF BEKKENTREKKEND

Elk kind is indrukwekkend. 

COMMUNIE I LENTEFEEST I FEESTREPORTAGE
(kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, communie, lentefeest, kinderfotografie,, communieportret, lentefeest, communieshoot, spontane foto, uniek, buiten


Mijn stijl van fotograferen gedijt het best in een natuurlijke omgeving. Samen met jullie wandel ik doorheen de natuur terwijl ik met een speelse blik uw kind of tiener vastleg.

Voor een reportage voor een communie of lentefeest kun je kiezen uit verschillende formules. Een standaard reportage duurt 40 minuten. Voor een meerprijs van 79 euro zijn ook gezinsfoto's mogelijk (inclusief 20 minuten extra reportagetijd).

Wanneer u een zelfgekozen locatie verkiest komt er een kilometervergoeding bij van €1/km. 


Inschrijven voor een lentefeestreportage of een communieshoot kan   aan de hand van het formulier onderaan deze pagina. Een plaatsje is pas verzekerd na de betaling van de voorschotfactuur van 75 euro. Die ontvang je na het inschrijven via het boekingsformulier.  De beelden voor een communiereportage worden binnen de 7 werkdagen afgewerkt. Een reportage met kaartjes en/of boekjes boek je minimum 5 weken op voorhand. 


Elke reportage is maatwerk.  Daarom vind ik het belangrijk dat u uw kind omschrijft in drie woorden (dit mogen hobby's zijn, iets wat u kind typeert of waar het enorm veel van houdt). Deze info gebruik ik om  iets unieks te maken want echt goede foto's zijn foto's die iets bij u oproepen: een heerlijk gevoel of een leuke herinnering. 


Indien jullie dit wensen kunnen jullie vooraf even langs komen om de mogelijkheden na te gaan of er kan ook verder afgesproken worden via mail. De dag van de reportage breng ik dan voorbeeldmateriaal mee.


FEESTSHOOT


40 min. reportagetijd I 4 beelden in hoge reso
max. 7 werkdagen voor aanleveren digitaal album

indien gewenst enkele foto's met broer en/of zus


€185

MET GEZIN


+20 min. reportagetijd

+ €79

MET KAARTJES


30 kaartjes in fine art
dubbelzijdig
uniek ontwerp

+ €95

MET
BOEKJES


2x glunderboekjes 10x10
OF
1x glunderboekje 18x18


+ €89

ALLE BEELDEN


Alle beelden digitaal in hoge resolutie

(normale prijs 197 euro of gezin 220,-)


+ €139

ALLE BEELDEN + BOEK GELUK


Alle beelden digitaal (twv 197 of gezin 220) in hoge resolutie, album 20x30, 10 spreads (twv 167)+ €295

VRAGEN OF ONDUIDELIJKHEDEN?kinderfotografie, kindportret, spontane fotografie, portret, gezinsportret, speelse foto, spontane foto, buitenfoto, oprechte fotografie, kidsart, op locatie

Klik even door naar de vraagjes of knaagjes of stuur een mailtje naar info@ann-elise.be
Meer voorbeeldreportages kun je bekijken op blog.ann-elise.be.
Een reportage boeken?  KLIK HIER! 


Boeken?

 
 
 
 
 
 
 
Feestshoot communie/lentefeest 40 min (185,-)
Feestshoot communie/lentefeest GEZIN 60 min (264,-)
 
30 kaartjes (+95)
boekje(s) (+89)
alle digitale beelden in HR (+139)
Alle digitale beelden en album (+295)
 
 
 
Ja! Ok!
Neen, ik kies liever zelf de locatie (KM vergoeding: €1/km)
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen de 3 werkdagen een mailtje terug.

Een datum prikken?

"Van horen zeggen"

EEN FIJNE ERVARING!


- out of the box aanpak! 

"Afgelopen jaar, 2 maal beroep gedaan op de expertise, creativiteit, out of the box aanpak van Ann-Elise. Dit resulteerde dan ook in idem dito wondermooie beelden. Aanrader! Dank je wel Ann-elise!"

Lies

Topfotograaf # goede afspraken # Rachel, Jeanne en Juul vonden het altijd leuk om op de foto te staan. Onze eerste kennismaking was voor Rachel haar Vormsel en ondertussen zit ze in het 2de middelbaar en kon ze ook nog eens voor de lens omdat haar zus nu haar Vormsel doet. Zoveel verandering maar ook zo mooi!

Leen

"Wat een fijne ervaring heb ik gehad met jou. door corona werd onze reportage uitgesteld, maar de communicatie voor een nieuwe afspraak verliep heel vlot. de reportage zelf begon wat afwachtend, tja een jongen van bijna 12 met een hekel aan op de foto staan en autisme. maar je wist er raad mee, in geen tijd kwam hij los en deed hij alles wat je vroeg. super om te zien. de foto's ontvangen deed me even stil worden. maar ook fier, wat een knappe foto's van onze jongen. de afwerking van het kaartje kon niet in real life door corona, maar je kon perfect de vertaling maken van wat ik wou.

een absolute aanrader, ik kies zeker nog voor jou.

liefs celine"Celine

"Ann-Elise maakte een communiereportage en een gezinsreportage. Ze slaagt er in om echte pareltjes te maken die we voor de rest van ons leven koesteren.

Heel kindvriendelijk ,onze kids voelden zich meteen op hun gemak, en wij ook! #topper"


Lieselot

"We hebben een communiereportage gedaan voor onze dochter met Ann-Elise en hebben er supermooie foto's aan overgehouden! Ze kan zeer goed met kinderen overweg en neemt natuurlijke foto's net zoals ze zijn. Echt een aanrader! Een krak in haar vak!"Angela