Klapz


KLAPZ: VOLKSVERHALENROUTE


De volksverhalenroute loopt doorheen ons stukje westhoek. Een fietsroute waar luisteren een streling voor het oor is en je bij de illustraties één en al oog bent! Een route waar ik al sinds haar prille bestaan verliefd op ben. Tekeningen in combinatie met wervelende verhalen. 


Wanneer me gevraagd werd om bij de nieuwe verhalen nieuwe illustraties te maken voelde het even als een droom. Sterker nog, het was een begin van iets waar ik zelf nooit had van durven dromen.


Mijn linkerhand had heel wat tekenplezier en zorgde voor nostalgische tekeningen die de volkse verhalen volledig tot hun recht lieten komen (hoedje af trouwens voor Jo Lottegier die de regie van de verhalen op zich nam, de verhalen zijn uiterst glimlachopwekkend en dus de uitstap bij uitstek voor mensen die graag glimlachen of dit terug vaker zouden moeten doen)!

 

PS: Moesten jullie langskomen voor de volksverhalenroute, weet dat ik met plezier een fotoreportage organiseer want spontane glimlachen zijn hier immers gegarandeerd!


Meer weten? Klik hier! 

Doorgestuurde mail
vanuit dienst Toerisme

"Ik wil nog meegeven dat de keuze voor Ann-Elise voor de illustraties van de luisterzuilen zeer geslaagd is. Ze staan weer heel fris in het nieuw."