kerst

MOOIE WENSEN

VOOR DE LIEFSTE MENSEN.

Voor een kerstreportage op locatie bedraagt de prijs 195 euro inclusief 40 kaartjes of 4 kerstfotoboekjes (twv 90 euro), 40 minuten reporagetijd en 4 digitale beelden. De kaartjes zijn A6 formaat op karton van 300 gr.   De kerstfotoboekjes worden volledig gepersonaliseerd met 'kerstwensen' die aansluiten op jullie gezin en de foto's. Prijzen zijn steeds exclusief kilometervergoeding (0,49/km).


Voor een meerprijs van 50 euro zijn ook gezinsfoto's mogelijk.


Interesse? Vul het  onderstaande formulier zo volledig mogelijk in  want ook hier is elke reportage maatwerk. Daarom vind ik het belangrijk dat u uw kinderen/gezin omschrijft in drie woorden (dit mogen hobby's zijn, iets wat jullie typeert of waar jullie van houden). Deze info gebruik ik om  iets unieks te maken want echt goede foto's zijn foto's die iets bij u oproepen: een heerlijk gevoel of een leuke herinnering. 


Ik help met veel plezier meedenken over een geschikte locatie maar nodig u uit om in de komende weken na te gaan welke mooie plaatsjes een bepaalde waarde hebben voor uw gezin. Het is altijd leuk als foto's een ontroerend eerbetoon zijn aan zo'n familieplaatsje.


Bij slecht weer is er mogelijkheid om de shoot te laten doorgaan op een binnenlocatie of om de shoot te verplaatsen (dit gebeurt in onderling overleg).Voorbeeldjes van vorig jaar? Klik hier!
 
 
 
 
Enkel kids voorkeur kaartjes (195 euro)
Enkel kids voorkeur boekjes (195 euro)
Enkel kids voorkeur boekjes en kaartjes (245 euro)
Gezin voorkeur kaartjes (245 euro)
Gezin voorkeur boekjes (245 euro)
Gezin voorkeur boekjes en kaartjes (295 euro)
 
 
 
 
 
 
OK
 
JA
 
ja
nee