kerst

HET JAAR
INTUIMELEN

met leuke wensen

Elk wenskaartje in de bus is elke keer opnieuw het begin van een glimlach. Postkaartjes geven een nostalgisch en dromerige toets aan het leven. Het is het moment voor wie termijnen heeft laten verstrijken, vriendschappen soms links heeft laten liggen en ontmoetingen heeft uitgesteld. Het moment om te laten weten aan die ander dat je nog steeds aan hem/haar/hun denkt! 

Laat me de lakei van uw kerstboodschap / nieuwjaarswens zijn en boek een kerstreportage! De herfst is een prinsheerlijk seizoen om de shoots te laten doorgaan. De reportages hebben een winters, warm randje. 


Voor een kerstreportage op locatie bedraagt de prijs  219 euro inclusief 40 minuten reportagetijd,  20 kaartjes en 5 digitale beelden of 2 glunderboekjes. De kaartjes zijn fine art.   De kerstfotoboekjes worden volledig gepersonaliseerd met 'kerstwensen' die aansluiten op jullie gezin.


Dit jaar kun je ook kiezen voor een mini kerst reportage. De waarde van deze reportage bedraagt 137 euro inclusief
3 digitale beelden
en 25 minuten reportagetijd.  


Interesse? Vul het  onderstaande formulier zo volledig mogelijk in  want ook hier is elke reportage maatwerk. Daarom vind ik het belangrijk dat u uw kinderen/gezin omschrijft in drie woorden (dit mogen hobby's zijn, iets wat jullie typeert of waar jullie van houden). Deze info gebruik ik om  iets unieks te maken want echt goede foto's zijn foto's die iets bij u oproepen: een heerlijk gevoel of een leuke herinnering. Bij slecht weer is er mogelijkheid om de shoot te laten doorgaan in mijn woonwagen of een andere binnenlocatie of om de shoot te verplaatsen (dit gebeurt in onderling overleg).

 
 
 
 
Reportage 219 euro met 2 boekjes inclusief 5 digitale beelden I 40 minuten reportagetijd
Reportage 219 euro met 20 kaartjes inclusief 5 digitale beelden I 40 minuten reportagetijd
Mini reportage 137 euro inclusief 3 digitale beelden I 25 minuten reportagetijd
 
 
 
Ja! Ok!
Neen, ik kies liever zelf een locatie
 
 
 
OK
 
JA
 
ja
nee