IK SCHENK TIJD!


MINI REPORTAGES

50 EURO


OPBRENGST GAAT INTEGRAAL
NAAR DE HOFNAR VZW

Zoals jullie weten ben ik ongelooflijk fan van Koningsdale, de steinerschool in Ieper waar mijn kinderen school lopen.

Het is één van de werelden waar het als kind heerlijk vertoeven is...  Ik vind het zo fijn om te zien hoe mijn kinderen leerstof steeds op een kunstzinnige manier verwerken en ontdekken en telkens weer tot de kern komen. Om te zien hoe hun leerkachten hun meenemen in de wondere wereld van verhalen, handwerk, getallen, ...  

Het is een plek (en wat hebben ze deze plek gemist de afgelopen maanden!!!) waar mijn kinderen 'goesting' hebben om de wereld te ontdekken. 


Ook deze fantastische school lijdt onder corona. Door de aangepaste maatregelen maar ook door het feit dat er geen winstgevende activiteiten door gingen vanuit de oudervereniging.  Ook aan hen wil ik mijn tijd schenken. De prijs van de reportage gaat integraal naar de oudervereniging De Hofnar. 
GECONCRETISEERD:

 • De reportages gaan door op vrijdag 10 juli  in de vooravond. Boeken kan uitsluitend via deze link:

  https://ann-elise-lietaert.appointlet.com/s/reportage-de-hofnar-steinerschool-koningsdale

  De prijs bedraagt uitzonderlijk 50 euro (normale waarde 99 euro). Je brengt de dag van de reportage een gesloten envelop met 50 euro mee die je in de koffer ten voordele van De Hofnar. Enkel bij directe betaling kan de reportage doorgaan.   

 • Een reportage duurt 15 minuten, je ontvangt na de reportage 2 beelden in hoge resolutie. Andere beelden kunnen, vrijblijvend, worden bijgekocht. 
 • Er worden GEEN gezinsfoto's genomen, broers- en/of zus foto's mogen wel. 
 • De plaatsen zijn beperkt (max. 6 boekingen) 
 • Genomen foto's worden gepubliceerd op de facebook pagina van Ann-Elise Lietaert 
 • Bij het boeken van de reportage ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden. 
 • Uiteraard worden alle corona maatregelen in acht genomen. *: aan al  mijn lieve collega's die met verontwaardige blik mijn prijs zullen aanschouwen: de opbrengst gaat naar vzw De Hofnar oudervereniging van steinerschool Koningsdale Ieper. Ik geef hun enkele dagen mijn tijd (reportages + nabewerking), zij krijgen geld.