communie lentefeest

GLIMLACHEND

of bekkentrekkend,

elk kind is indrukwekkend!

INFO

Voor een reportage voor een communie of lentefeest kun je kiezen uit verschillende formules. Een reportage duurt maximum
40 minuten. 
Wanneer u een zelfgekozen locatie verkiest komt er een kilometervergoeding bij van €0,50/km. Mijn stijl van fotograferen gedijt het best in een natuurlijke omgeving. Samen met jullie wandel ik doorheen de natuur terwijl ik met een speelse blik uw kind of tiener vastleg.


Voor een meerprijs van 75 euro zijn ook gezinsfoto's mogelijk (inclusief 4 digitale beelden extra en 20 minuten reportagetijd extra).


Voor een reportage van een lentefeest of communie kan er worden ingeschreven aan de hand van het formulier onderaan deze pagina. Een plaatsje is pas verzekerd na de betaling van de voorschotfactuur van 75 euro. Die ontvang je na het inschrijven via het boekingsformulier. De digitale gallerij wordt pas doorgestuurd na de betaling van het totaalbedrag. 


Gelieve het formulier zo volledig mogelijk in te vullen want elke reportage is maatwerk. Daarom vind ik het belangrijk dat u uw kind omschrijft in drie woorden (dit mogen hobby's zijn, iets wat u kind typeert of waar het enorm veel van houdt). Deze info gebruik ik om  iets unieks te maken want echt goede foto's zijn foto's die iets bij u oproepen: een heerlijk gevoel of een leuke herinnering. 

De kaartjes zijn steeds in fine art werking op A6 formaat. Bij slecht weer is er mogelijkheid om de shoot te laten doorgaan op een binnenlocatie of om de shoot te verplaatsen (dit gebeurt in onderling overleg.


Er is mogelijkheid om eveneens uitnodigingen te laten maken (vermeld dit duidelijk op voorhand) of om fotoproducten te bestellen. 


Indien jullie dit wensen kunnen jullie vooraf even langs komen om de mogelijkheden na te gaan of er kan ook verder afgesproken worden via mail. De dag van de reportage breng ik dan wat voorbeeldmateriaal mee.


UNIEK


ELKE KERN ZIEL OF PIT,

HET GODDELIJKE FANTASTISCHE

DIE IN ELK KIND STEEDS ZIT! 


Keuze boekjes

FORMULIER:

Bepaalde dagen zijn volledig volboekt. Vooral voor de communies/lentefeesten in april zijn er slechts weinig momenten vrij. Hou er rekening mee dat wanneer je boekjes en/of kaartjes besteld de reportage min. 5 weken op voorhand dient door te gaan.

Meepiepen in mijn agenda of reeds een datum boeken? https://ann-elise-lietaert.appointlet.com  (vul ook steeds het onderstaande boekingsformulier in, pas dan ben je zeker van een plaatsje). 
 
 
 
 
 
 
 
Shoot zonder kaartjes (169 euro)
Shoot met 30 kaartjes (237 euro)
Shoot met boekjes (237 euro)
Shoot met boekje(s) en 30 kaartjes (307 euro)
Shoot 4 x 10x10 I 3 x 18x18 en 30 kaartjes (397 euro)
Shoot met 3 albums 18 x 18 I 4 boekjes 10 x 10 (327)
 
2 x kleine glunderboekjes
1 x groot glunderboekje
4 x kraftboekjes
 
ja
nee
 
 
ja
nee
 
 
Ja! Ok!
Neen, ik kies liever zelf de locatie.
 
 
 
 
ja
 
Akkoord
 
 

Na het invullen van het formulier ontvangt u binnen de 3 werkdagen een mailtje terug.  Wilt u al een datum inboeken? Dat kan! Klik hier:

https://ann-elise-lietaert.appointlet.com