communie lentefeest

glimlachend

of bekkentrekkend,

elk kind is indrukwekkend!

INFO

Voor een communiereportage op locatie bedraagt de prijs 147 euro (inclusief 4 digitale beelden).  U kunt ook kiezen voor het promotiepakket van 195 euro met boekje(s) (twv. min. €70) of  30 kaartjes (twv 81 euro). De kaartjes zijn A6 formaat op karton van 300 gr (keuze drukwerk of fine art).   Enkel de kilometervergoeding (€0,49/km) is niet in de prijs inbegrepen. Voor een meerprijs van 50 euro zijn ook gezinsfoto's mogelijk (inclusief 4 digitale beelden extra).


Voor een reportage van een lentefeest of communie kan er worden ingeschreven aan de hand van het formulier onderaan deze pagina. Een plaatsje is pas verzekerd na de betaling van een voorschot van 75 euro op rekeningnummer BE39 0017 8339 5419 met de vermelding van de naam van het kindje.


Gelieve het formulier zo volledig mogelijk in te vullen want elke reportage is maatwerk. Daarom vind ik het belangrijk dat u uw kind omschrijft in drie woorden (dit mogen hobby's zijn, iets wat u kind typeert of waar het enorm veel van houdt). Deze info gebruik ik om  iets unieks te maken want echt goede foto's zijn foto's die iets bij u oproepen: een heerlijk gevoel of een leuke herinnering. 


Ik help met veel plezier meedenken over een geschikte locatie maar nodig u uit om in de komende weken na te gaan welke mooie plaatsjes een bepaalde waarde hebben voor uw gezin. Het is altijd leuk als foto's een ontroerend eerbetoon zijn aan zo'n familieplaatsje.


Bij slecht weer is er mogelijkheid om de shoot te laten doorgaan op een binnenlocatie of om de shoot te verplaatsen (dit gebeurt in onderling overleg.


Er is mogelijkheid om eveneens uitnodigingen te laten maken (vermeld dit duidelijk op voorhand) of om fotoproducten te bestellen. Indien jullie dit wensen kunnen jullie vooraf even langs komen om de mogelijkheden na te gaan of er kan ook verder afgesproken worden via mail. De dag van de reportage breng ik dan wat voorbeeldmateriaal mee.


Keuze boekjes

FORMULIER:

Shoot zonder kaartjes (147 euro)
Shoot met kaartjes (195 euro)
Shoot met boekjes (195 euro)
Shoot met boekjes en kaartjes (263 euro)
Shoot 2 x 10x10 I 1 x 18x18 en kaartjes (307 euro)
 
2 x kleine glunderboekjes
1 x groot glunderboekje
4 x kraftboekjes
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ja
nee
 
 
 
 
ja
 
Akkoord