Over mij

Wanneer je artistiek geĆÆnspireerd wordt is het net zoals je ogen bij ajuin snijden... van zodra je geprikkeld bent, wordt het alleen maar erger!


Ik illustreer, fotografeer en ben een professionele dromer. Soms verdenk ik me zelf er stiekem van dat ik kind ben gebleven. Ik hou van klimmen in bomen (minder van het uit de boom vallen wat zich helaas ook nog steeds voor doet), zwiepen op de schommel en kikkers vangen. Van kinderlijke fantasie. Van sprookjes van Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl en andere onnoemelijke heerlijkheden van de verbeelding.


Verder ben ik uitermate nieuwsgierig. Ik wil telkens opnieuw proeven, ontdekken en experimenteren!  In mijn dagelijkse leven volg ik naast de seizoenen ook mijn gevoel wanneer ik me  verdiep in woord, beeld en fotografie.  


Ik woon samen met mijn twee zoontjes en man in een klein dorpje in de westhoek. De charme is dat de natuur er nog een uitgesproken stem heeft. Bij ons leven er konijnen, kikkers, reigers en libellen in onze tuin. Mijn man en ik maken zo goed als nooit ruzie (behalve als we discussiƫren maar dat is technisch gezien mijn schuld omdat ik dan gelijk wil halen) en verder hoop ik nog lang maar bovenal gelukkig te leven.

Meer over mij? Klik hier!